Любомир Георгиев е новият ръководител на направаление Нови технологии и

...
Любомир Георгиев е новият ръководител на направаление Нови технологии и
Коментари Харесай

Любомир Георгиев става шеф на Нови технологии и опаковки на Девин

Любомир Георгиев е новият началник на направаление " Нови технологии и опаковки " на " Девин " ЕАД. Той има над 13 години опит в ръководството на планове, свързани с опаковки в хранително-вкусовата индустрия.

Кариерата на Георгиев стартира в отдел " Опаковане " на българската пивоварна компания Каменица, където от оператор на бутилираща линия доближава до мениджърска позиция на национално равнище. По-късно работи по планове за изследвания, развиване и нововъведения в отдел " Опаковане " за Molson Coors, а по-късно става механически началник на компанията в Уорингтън, Англия за цяла Европа.

В екипа на " Девин " ЕАД, Любомир ще се концентрира върху създаването и използването на новаторски опаковъчни материали и технологии.

" Внедряването на нововъведения във връзка с опаковките е приоритет за " Девин " ЕАД и се веселя да се причисля към компания, която към този момент десетилетия поставя целенасочени старания в това непрекъснато да олекотява своите бутилки, както и да предизвиква виновното държание на потребителите и основаването на табиет за разделно събиране на отпадъците ", сподели Любомир Георгиев, началник " Нови технологии и опаковки " на " Девин " ЕАД.

Любомир Георгиев има бакалавърска степен " Автоматика, осведомителна и ръководеща техника " (АИУТ) от Техническия университет в София и магистърска степен " Финансов мениджмънт " от Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ".

От основаването си през 1992 година, " Девин " ЕАД е водач на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист регион в района на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN - изворна, минерална и газирана вода. Фирмата е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със лична комерсиална и дистрибуторска мрежа с национално покритие. " Девин " ЕАД е виновен корпоративен жител, който влага в икономическото, обществено и културно развиване на обществото посредством начинания, ориентирани към районното развиване, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 година компанията е част от белгийската група Spadel - водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР