Любо Нейков съвсем скоро ще предизвика мощни реакции в социалните

...
Любо Нейков съвсем скоро ще предизвика мощни реакции в социалните
Коментари Харесай

Любо Нейков сменя Цитиридис

Любо Нейков напълно скоро ще провокира мощни реакции в обществените мрежи, откакто излиза наяве, че от 14 юни дружно с "Комиците ", заеха мястото на Николаос Цитиридис.

Актьорът е решил да изпрати младия си сътрудник във почивка, а от шоуто му до тогава ще се въртят повторения. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон наесен.

Според информацията екипа на Цитиридис ще бъде разхлабен единствено 3 седмици откакто вечерното шоу бе кратко на половина, както се случи още на 24 май, когато телевизионното предаване бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че би трябвало да бъде освободен прозорец за късните вести, които към този момент стартират в 23 часа вместо в 23:30.

Ако слуховете от коридорите на bTV се окажат прави, то "Шоуто на Цитиридис " се отдръпва от родния тв ефир и на негово място идват повторения на "Комиците ".

В bTV били уверени, че преди предварителните избори през юли хората се интересуват от вести повече от нормално, по тази причина решили да им дадат опция да ги гледат в по-ранен и надлежно по-удобен час. В същото време имаше заричане отрязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, единствено че да се популяризира през интернет. Още тогава тази смяна в програмата на малкия екран бе разчетена като последно предизвестие за уволняване на Цитиридис, писа "Уикенд ".

Припомняме, че Шоуто на Любо Нейков бе спряно от bTV преди време, само че от настоящия тв сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват много положителни. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гърка.

Поне към този момент формалната версия е, че вечерното шоу на Цитиридис излиза в лятна отпуска. Прави обаче усещане, че ваканцията идва прекомерно рано. Миналата година екипът бе разхлабен чак в средата на юли, написа show.blitz.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР