Любителско видео засне побой над момиче по време на футболен

...
Любителско видео засне побой над момиче по време на футболен
Коментари Харесай

Насилие на терена: Пребиха момиче по време на женски футболен мач

Любителско видео снима побой над момиче по време на футболен мач. След края на срещата сред Пирин лейдис и Барокко състезателките от двата тима влизат в страховита битка между тях. На терена навлизат и почитатели, които пробват да разтърват побеснелите футболистки. Няма съществено ранени.

"Не съм фен на футбола, само че взехме решение да отидем със брачна половинка ми и дребния ни наследник. Останах потресена от станалото по време на мача. В момента, в който завърши играта, за секунди се вижда по какъв начин 6 девойки от Барокко атакуват друго, което върви в профил. Започнаха да го скубят и бият. Това са девойки на по 15-16 години. Не е обикновено ", описа очевидецът Елена Маринова.

От двата клуба обявиха за, че имат положителни връзки между тях. И обясниха, че боят е станал в резултат на спортно напрежение.

Въпреки случая след мача е имало публична вечеря, на която двете управления са били дружно. От Женската комисия към Българския футболен съюз обясниха, че идната седмица ще има съвещание на Спортно-техническата комисия, на която ще се реши какви санкции да бъдат наложени на участвалите в багра.

Повече гледайте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР