Любителите на хмеловата напитка обикновено са с някое и друго

...
Любителите на хмеловата напитка обикновено са с някое и друго
Коментари Харесай

Постоянно Ни Заливат С Реклами Колко Е Гот, Но Дори И Не Подозираме За Пагубните Вреди От Любимото Питие На Българския Мъж!

Любителите на хмеловата напитка нормално са с някое и друго кило от горната страна, по тази причина и не е инцидентна приказката „ имаш бирено коремче ”. В горчивото пиво са открити и много сходни на женските хормони субстанции, под чието деяние хората могат да станат „ противоположни ”.

Освен това мазнините се отсрочват с цялостна мощ към талията и бедрата, които по принцип всяка сексапилна дама желае да подчертае. Не на последно, само че доста нездравословно влияние оказва бирата върху младежите. Тя им работи като опиат, който обаче води към алкохолизъм.

Любителите на бира си мислят, че тя е чудесна, изключително през лятото. Хайде да забележим дали е по този начин! Основната нейна суровина е хмелът. Той израства като лиана с тъмнозелени листа и сребърно зелени шишарки, оплитайки се към дървото, като го закриват.

Хмелът се отнасят към фамилията на конопа

и затова е отровен. Латинското наименование на хмела е humulyus lyupulyus, което звучи като проклинание. Освен това хмелът съдържа веществата steroidopodobnye и phytoestrogens - сапонини, които са аналози на женските полови хормони. Съдържанието на phytoestrogens на хмела доближава обилни стойности - от 20 до 300 мг на 1 кг растителна маса.

В бирата тяхното наличие доближава 36 мг на литър. Това количество е задоволително да обезпечи ясни хормонални недостатъци върху човешкото тяло, променяйки ендокринния му статус. От спорта е известно, че продължителното приемане на хормонални препарати води до редица отклонения. При мъжете спортисти нарастват млечните жлези, защото се трансформират биохимичните процеси в организма. Широко знае се, че при дамите дългото приемане на мъжки полови хормони води до рак на гърдите.

Когато мъжът стартира да пие бира, в неговия организъм се натрупват разнообразни хормони, които наподобяват на женския сексуален хормон прогестерон.

Нарушава се хормоналното равновесие

и той стартира да се трансформира. Надебелява, отича и му се закръгля лицето, по външни белези стартира да придобива тип на жена и най-после губи интерес към дамите. Понеже въздействието на бирата на дамите е огледален облик като това на мъжете, то дамата придобива мъжки образ. Гласът и маниерите загрубяват, порастват мускулите и тя от ден на ден наподобява по тип и темперамент на мъж.

Затова е доста рискова потреблението на бира в пубертета, когато тялото към момента не е дефинитивно образувано на равнища натурален хормонален баланс. Свидетели сме на голямо увеличение на гей клубовете и на лица, които са на ръба по кой път да поемат. Особено най-младите. По принцип обществото трансформира феновете на бира в общество без внезапно изявени полови белези - в безполово общество, в което изчезват естествените потребности от възпроизводство.

Установено е, че много подвластни към алкохола са сложили основите точно с пиянство на бира. В последно време в България се следи точно тази отрицателна наклонност - възпитаници да надигат кенчета и бирени бутилки дори в междучасия.

Бирата е най-популярният измежду младите артикул,

съдържащ алкохол. За тях бирата съставлява елементарно налично средство за снабдяване на алкохолно замайване главно заради ниската й цена, безпрепятственото й закупуване в комерсиалната мрежа от малолетни лица (поради доста по-занижен надзор от страна на търговците на дребно).

Според изследване на ESPAD (Европейски учебен проучвателен план за алкохол и други наркотици) от 2011 година измежду 36 европейски страни България е на челните места във връзка с потреблението на алкохол от младите. Ако 87% от 16-годишните българи са удостоверили, че са консумирали някакъв алкохол, то 60% са удостоверили, че употребяват бира.

Това не е всичко. Прекаляването с бира поврежда сърцето и бъбреците. Тя може да стане причина за исхемична болест на сърцето и на сърдечна непълнота. Подозират я и в повишение на кръвното налягане. Смята се също, че тези, които постоянно я употребяват, живеят с до 8 години по-малко.

И най-реномирани марки цялостни с хербициди

Германското списание „ Фокус ” разгласява данни от тест на Института по околната среда в Мюнхен, който потвърждава, че 14 от най-любимите и реномирани марки немска бира съдържат хербицида глифозат. Това е препарат за растителна отбрана, който всеобщо се ползва за битка против плевелите при зърнените култури. Така пестицидът попада в ечемика, респ. в бирата. Само че за българската бира няма сходни проучвания. Тя се прави съвсем на половина с вносен малц, защото българският не доближава.

Глифозатът е дейна съставна част на още към 700 други хербицидни препарата.

Според проучвания още от 70-те и 80-те години на предишния век той е отровен за бозайниците и предизвиква рак. Международната организация за проучване на рака към Световната здравна организация (СЗО) цитира отчет от предходната година, съгласно който има доказателства за връзката сред глифозата и развиването на ракови болести, да вземем за пример рак на белите дробове.

Проблемът е международен. Изследвания в Съединени американски щати от 2015 година демонстрират съществуване на това вещество в урината на 93% от американците. В Европа е сходно. Според по-старо проучване, от 2013 година, в организма на 44% от доброволците от европейски страни, дали проби, е открит химикалът. За България тестванията са посочили, че една на 10 проби демонстрира наличие на глифозат. Всички изследвани живели в огромни градове и никой от тях не е боравил непосредствено с артикули, съдържащи глифозат в интервала преди тестванията.

Опасни оцветители в пластмасовите бутилки

Българите все по-масово купуват бира в бутилки от пластмаса. Причината е в евтинията на пивото, бутилирано в синтетика. В същото време международни проучвания безусловно хвърлиха в потрес учените от вредата на пластмасовите шишета. Особено бирените, в които има и нездравословни оцветители.

PET бутилките от 2, 2,5 и 3 л съставляват една голяма купчина боклук, който не се рециклира в България. Въпреки разделното събиране, към момента цех за преправка на отпадъците не работи, а за похлупак за производството на една такава бутилка отива 7 пъти повече вода, в сравнение с е нейната съдържимост, написа Марица.

Добре знае се, че с цел да можеш да продаваш огромни разфасовки на ниски цени, е належащо да правиш освен икономии от мащаба, само че и компромис с качеството на суровината. Феновете на безалкохолните може би го знаят, само че тези на бирата - не. Ако някой си мисли, че 3-те литра “-ско ” са направени от особено подбрани сортове хмел, свеж малц и най-бистра изворна вода, са в дълбока илюзия. Хмелът се кара изсушен в големи кораби от Австралия, малцът е в действителност царевичен грис, а производителят е голям тръст, който бърка същата микстура на всички останали 5 континента.

А да пиеш бира от пластмасова бутилка, е все едно да правиш секс с надуваема кукла - сексът е цялостна заблуда, вместо удоволствието да свалиш готиния юноша или красивото момиче в бара.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР