Любимото време на децата са ваканциите. Тази година дългата междусрочна

...
Любимото време на децата са ваканциите. Тази година дългата междусрочна
Коментари Харесай

За първи път: ИТ занималня за деца от 1 до 4 клас във Варна | Междусрочна ваканция в Advance Academy

Любимото време на децата са ваканциите. Тази година дългата междусрочна почивка допуска и повече време, в което децата могат да научат нещо ново в една неофициална конюнктура, да се срещнат с други деца, да опитат нови неща, като да получат познания за първите стъпки в програмирането. Освен това и да развият своят креативен и инженерен потенциал в изобретателни лаборатории, в които ще основават предмети с 3D химикалки, ще сглобяват 3D пъзели, ще основат филм употребявайки LEGO и ще схванат какво е разширена действителност (AR).

С настъпването на междусрочната почивка, взехме решение да разработим първата си ИТ занималня за деца от 1 до 4 клас –. В нея децата освен ще се срещнат с главните концепции в програмирането, само че и ще развият своята креативност, логическо мислене и умения за решение на проблеми с креативните и инженерни лаборатории, които сме подготвили. В идващите редове ще ви представим малко по-подробно какво съставлява занималнята, какви са изгодите и по кое време и къде ще се организира.

Какво съставлява ИТ занималнята на Advance Academy?
ИТ занималнята на Advance Academy има за цел да потопи децата в невероятния свят на ИТ. Програмата е 5 дневна (от Понеделник до Петък), като всяко занимание е разграничено на два съществени съставния елемент, като единият е преди обяд, а другият следобяд. Ето кои са те:

1. Програмиране на Scratch – По време на занималнята децата ще основават герои, анимации и игри посредством платформата Scratch и помощта на нашите опитни лектори.

2. Творчески и инженерни лаборатории – Лабораториите ще развият творчеството, логическото мислене и работата в екип, като всяка лаборатория ще е с друга тема.

Начало: 31 януари 2022 (Понеделник) в 8:30ч.
За записване и повече информация може да, да ни пишете на [email protected] или да позвъните на 0889990030.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР