Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с

...
Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “Никола Вапцаров” ще се качат DARA, Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.



След къса отмора изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръщат с нови планове и музикални изненади. Именно жителите и гостите на град Банско ще са измежду първите, които ще чуят онлайн новия шлагер на Pavell & Venci Venc' – “Добър живот “.



СкандаУ от своя страна дадоха обещание персонално да благодарят за поддръжката на техните почитатели за милионите гледания на „ Чужди усмивки “ и „ Хайвера “.



Турнето мина през 6 български града, като потвърди, че родната аудитория е една от най-ентусиазираните, а нашите реализатори – на международно равнище. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour поддържа българските реализатори, реализирайки най-големия музикален план в последните 3 години.



На 15 септември, на финала на турнето в София, топ артистите на България ще зарадват своите фенове, а те от своя страна дават обещание незабравими страсти до лятото на 2019 година

Повече информация можете да откриете на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР