Любимката на поколения българи – естрадната звезда Лили Иванова, загуби

...
Любимката на поколения българи – естрадната звезда Лили Иванова, загуби
Коментари Харесай

Вижте как Лили Иванова бори коронавируса

Любимката на генерации българи – естрадната звезда Лили Иванова, загуби милиони поради пандемията от COVID-19, само че за разлика от доста други реализатори не е в суматоха поради подлия вирус. Музикалната легенда е безапелационна, че в случай че се съблюдават всички противоепидемични ограничения, болестта може да бъде избегната. Десетилетия наред 81-годишната певица се грижи прецизно за имунната си система, с цел да държи заболяванията надалеч от себе си. Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино” нееднократно е разкривала, че здравето и младостта не са даденост. За тях са нужни доста ежедневни грижи.

За да се защищити от ковид, Лили е засилила режима си. Приемът на витамин С и Д били извънредно значими за естрадната икона. Тя наблягала на цитрусите, само че защото не хапвала месо, тя си набавяла естествен витамин Д на таблетки. Не е загадка, че от години Лили е привърженичка на учението на Петър Дънов. Като негова последователка певицата вземала като предварителна защита против ковид рецепта, която Учителят е практикувал. „ Тайната се крие в содата за самун. Една дребна лъжичка, която се разтваря в топла вода и това е! Изпивате содената вода вечерта”, поучава примата.

Основното деяние на содата е да подтиква храносмилането, само че като някогашна здравна сестра, Лили била наясно по какъв начин въздейства тя. Содата алкализирала стомашната среда, която има естествена киселинност. Малцина знаят, че 99% от вирусите се развиват в стомашно-чревния тракт, тъй като той е най-благоприятната среда. Учителят Дънов е твърдял пред учениците си, че постоянната консумация на сода за самун е най-хубавият антибиотик, защото имала свойствата да убива всяка болест. След събуждането си в ранния следобяд, Лили изпивала чаша топла вода с прясно изцеден лимонен сок. Това не е инцидентно, тъй като е потвърдено, че за положително храносмилане е нужно на гладно да се пие вода заран. Така се обират нощните киселини и се разграждат питателните субстанции по-лесно. След това певицата закусва. Закуската ѝ обаче няма нищо общо с нормалното похапване. Тя изпива чаша кафе с 40 мл. обезмаслено мляко и това е всичко.

Обядът за примата е чак към 16 ч. Тогава тя похапва попара със сирене, а от време на време я замества със сухар с два белтъка. Жълтъкът на яйцето не яде, тъй като съдържа доста калории. Вечерята по принцип отсъства от режима на Иванова. Ако въпреки всичко се случи да хапне нещо вечер, това е печена риба с лимон или някаква салата. Ако ѝ се дояде сладко, приема 1 лъжица мед или пък няколко блокчета естествен шоколад, признавала е тя. От 30 години певицата не употребява нито един хранителен артикул с бял цвят, а от менюто ѝ изцяло са изключени въглехидратите.

Лили не поставя в устата си месо, яйца, брашно и млечни артикули. Не близва сол и захар. Задължително всеки ден хапва по 2-3 лъжици домакински пчелен мед, а поради пандемията от ковид е почнала да прибавя в бурканчето пчелен прашец и пчелно млечице. „ Здравето ми е бетон”, хвали се естрадната звезда, само че за всеки случай е забранила визитите в дома си, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР