Любимката на Америка и ветеран на шоубизнеса Бети Уайт се

...
Любимката на Америка и ветеран на шоубизнеса Бети Уайт се
Коментари Харесай

Бети Уайт се пази от вируса с водка и пържени картофки

Любимката на Америка и деец на шоубизнеса Бети Уайт се майтапи, че водката я поддържа млада, макар че единствено понякога се любува на водка с мартини.

98-годишната актриса е под карантина вкъщи на фона на пандемията от Covid-19 и от време на време се „ лекува “ с коктейл „ водка-мартини с хот дог и пържени картофи “, макар че не е „ огромен пияница “.

Близък неин другар показа за Клозър Уикли: „ Бети обича да се майтапи, че водката я поддържа млада. Обича да си седи у дома на клатещ се стол, да пие мартини и да гледа телевизионни игри, само че в действителност не е огромен пияница. Тя ще изпие единствено няколко глътки коктейл, в случай че мотивът го изисква. ”

Актрисата от „ Предложението “ и „ Пак ли ти? “ има вяра, че международната здравна рецесия е късмет хората да спрат за малко и да премислят живота си.

Източникът изясни: ”Посланието на Бети към света е да се забави и да се наслаждения на това, което има: семейство, другари, домашни любимци. Тя споделя, че пандемията е сериозна, само че ние сме прекосявали и през по-лошо. Това е методът на майката природа да каже на всички да забавят темпото ”.

Бети прекарва времето в изолираност, като чете вестник и взема решение кръстословици.

Нейният другар Том Съливан сподели: „ Тя чете „ Лос Анджелис Таймс “ от корица до корица. Тя има безусловно хиляди книжки с кръстословици и непрестанно ги взема решение, с цел да поддържа мозъка си безсънен. Това в действителност е значимо за нея. ”

Поради пандемията обичаните на Бети Скрабъл вечери с нейните другари трябваше да бъдат прекъснати. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР