Любимият сериал на българските семейства All Inclusive се завръща с ...

Любимият сериал на българските семейства All Inclusive се завръща с

Ето кога се завръща All Inclusive

Любимият сериал на българските фамилии „ All Inclusive ” се завръща с нов, четвърти сезон от 17 септември в ефира на Нова. Приятелските семейства Чобанови и Сиромашки се насочат на следващата си почивка – този път в слънчева Албена. Морският курорт ще се трансформира в сцена на един от най-забавните сезони на хитовата фамилна комедия, която дава обещание още повече смях и въодушевление.

В идващия сезон героите самоуверено потеглят с деца на море, само че това тяхно решение ще сътвори невероятни премеждия по време на лятната отмора, които заплашват да ескалират в още по-комични обстановки. Дали ще преодолеят трагикомичните си инциденти по пътя към по този начин мечтаната щастлива морска почивка, следва да разберем тази есен.

Едно е несъмнено – в четвъртия сезон на „ Аll Inclusive ” всичко ще се обърне с главата надолу. Младите ще помъдреят, а възрастните много ще лудуват, жадувайки да вземат най-хубавото от живота тук и в този момент. Самотните пък ще получат шанса да открият любовта, само че тя ще ги изненада и провокира по непредвиден и даже подъл метод.

В четвъртия сезон на комедийната поредност феновете ще видят обичаните артисти Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. А в новите епизоди към тях се причисляват и още надарени артисти – Димитър Живков, Елена Василева, Яна Огнянова и доста други.

Вълшебни мемоари за детството феновете ще си върнат и с помощта на очарователната детска тайфа, подготвена за радостни завършения, в която ще се включат Силвестър Велячки, Дебора Жечева, Виктор Попов и Михаела Горанова.

Продуцент на сериала “All Inclusive ” е Краси Ванков („ Hidalgo Productions “), режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев, а сюжетът е дело на Иван Ангелов и Борис Борисов. Оператор е Борис Луканов, музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg