Любимият на пловдивчани фестивал Дефиле на младото вино излиза като

...
Любимият на пловдивчани фестивал Дефиле на младото вино излиза като
Коментари Харесай

Гласувайте! Любим пловдивски фестивал фаворит за голяма нагр...

Любимият на пловдивчани фестивал „ Дефиле на младото вино ” излиза като любимец за огромната премия в категория „ Специализиран туризъм ” на Министерство на туризма. Победителите се дефинират посредством онлайн гласоподаване, а последният период за това е до 5 декември.

Пловдивското дефиле, което преобразява Главната и Стария град в последния уикенд на ноември, към този момент е с най-голям брой гласове. Днес по обед за „ Дефиле на младото вино ” са дали своят вот над 1/3 от участвалите във вота, сочат междинните резултати.

Годишните награди в туризма по традиция са доста оспорвани, като спечелилите се излъчват на база на персоналните желания на българите в няколко категории. Гласуването е допустимо до до 23:59 часа на 05.12.2022 година на, уеб сайтът е наличен и през уебстраницата на Министерството на туризма. " Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент ", предизвестяват от ведомството.

" Дефиле на младото вино “ се провежда от Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив в интензивно съдействие с ОИ „ Старинен Пловдив ” и Университет по хранителни технологии – Пловдив, винопроизводителите и институции, свързани с културата и изкуството в града. В края на ноември му беше 14-ото издание, в което  се включиха и рекорден брой участници - 67 компании, като 45 от тях са винарски мазета, а 20 - производители на храни. 17 бяха локациите, в които в продължение на три дни пловдивчани и гостите на града дегустираха тазгодишните виновност. Празникът  на виното регистрира над 102 000 броя дегустации, което е растеж от 27% по отношение на 2021 година Имаше и проведени туристически групи, посетили града особено поради събитието, от Франция, Германия, Турция и Италия.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР