Любимите на много дами флорални мотиви се завръщат с пълна

...
Любимите на много дами флорални мотиви се завръщат с пълна
Коментари Харесай

Мода 2018: Поли с японски цветя са хит на сезона

Любимите на доста дами флорални претекстове се завръщат с цялостна мощ и през тази пролет. Освен че е съвременен, принтът на цветя внася слънчево и пролетно въодушевление във вашия дрешник. Флоралните претекстове са пъстри, нежни, разрешават разнородни съчетания и са подобаващи както за по-консервативни, по този начин и за по-нестандартни тоалети.

Характерно за облеклата с флорални претекстове е, че при тях материята е от особена значимост. Евтините некачествени материи ще ви създадат неприятна услуга, създавайки усещането, че вместо закачлива пролетна рокля, носите посърнал букет. Заложете на качеството и избирайте облекла от памук, коприна или кадифе.

Друга значима стъпка при избора на тоалет с флорален претекст е цветът на принта. Актуални напролет са меките, пастелни тонове. Ефирните поли от тюл с избродирани цветя, да вземем за пример, придават на тоалета ви пролетен и безоблачен заряд. Бъдете деликатни със съчетанията, защото неправилната композиция ще направи тоалета ви кичозен вместо съвременен. Стилистите предлагат да комбинирате флорални детайли с изчистени такива. Добавете елементарна бяла тениска към полата на цветя, с цел да постигнете оптимален резултат.

Дизайнери като Валентино през този сезон черпят ентусиазъм от японските флорални детайли. Модата от страната на изгряващото слънце впечатлява с ярки, огромни цветя, сантиментални принтове и орнаменти. Комбинация, която подсигурява триумф, е пола вид молив с японски пъстър принт и бяла блуза. Японските орнаменти се комбинират добре и със светли джинси, а изключително ефектно стоят на вечерни тоалети.

Ако предпочитате да извършите дрешника си с цветове напролет, съчетайте флоралните детайли с наситени цветове. Червено и синьо са измежду цветовете, които разрешават стилна композиция с флорален принт. Те акцентират още повече хубостта и изяществото на цветята в тоалета ви. Освен това ярките тонове способстват за персоналния ви жанр и характерност. Правилото е, че с цел да наблегнете дреха с флорален детайл, би трябвало да я съчетаете с ослепителен тоалет. Обратно -  комбинирайте я с пастелни тонове, за я смекчите.

Едно от огромните прерогативи на тоалетите с цветни претекстове е, че разрешават тотална смяна на визията според от съчетанието. Позволете си да експериментирате като добавите кожен детайл, деним, мрачен цвят като бордо или даже черно, контрастиращ бледен цвят и така нататък Не се опасявайте да изпробвате друго комбиниране, тъй като всяка композиция дава чисто нов прочит на флоралния детайл.

Когато избирате подобаващ за вас флорален претекст, имайте поради размера на самия принт. Разнообразието и тук е голямо. Тъй като дребният принт не е изключително акуратен, по-важна е хармонията сред цветчетата, в сравнение с формата им. Малкият принт също по този начин основава оптическа заблуда и смалява силуета. Обратно стоят нещата при огромните флорални претекстове. Там цветята се виждат ясно, в елементи, а силуетът изпъква.

Модерни през тази година са и щампите. Вместо принтът да се повтаря върху целия тоалет, той е концентриран като акцент на една-единствена част от дрехата. Обикновено се среща при огромни цветя, които са направени извънредно точно и съдържат доста фини елементи. Дизайнерите припомнят, че би трябвало да сте деликатни, когато подгъвате дрехата, с цел да не закриете несъзнателно принта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР