Любимите мечки на Cartoon Network се завръщат с голямо приключение

...
Любимите мечки на Cartoon Network се завръщат с голямо приключение
Коментари Харесай

Любимите мечоци на Cartoon Network с филм за първи път - slava.bg

Любимите мечки на Cartoon Network се завръщат с огромно премеждие в техния първи ефирен филм „ Ние, мечоците: Филмът “, който ще се излъчи на 21 ноември единствено по Cartoon Network. Създаден от носителя на премията „ Ани” Даниел Чонг и продуциран от Cartoon Network Studios, филмът наблюдава Гриз, Панда и Белия в тяхното най-голямо приключение до момента.

Във кино лентата, когато любовта на мечките към храната и известните видеоклипове излезе отвън надзор, тя притегля вниманието на страшния сътрудник Траут от Департамента за дивите животни. Той се ангажира да възвърне „ естествения ред “, като ги раздели вечно. След като са изгонени от вкъщи им, Гриз взема решение, че могат да създадат единствено едно нещо, с цел да намерят леговище - да се реалокират в Канада.

Мечоците подхващат епично странствуване, изпълнено с нови другари, рискови трудности и огромни празненства. Но най-важното е че рисковото пътешестване ще подсети на тримата за метода, по който са се срещнали и станали братя. Така ще имат опция да предпазят дълбоката си фамилна връзка.

От дебюта си през 2015 година, номинираното за Еми предаване „ Ние, мечоците “ печели голям брой награди, в това число детска премия от BAFTA, премия на журито за най-хубава телевизионна поредност на Международен фестивал на анимацията в Анси и няколко награди Ани. Премиерата на „ Ние, мечоците: Филмът “ ще бъде на 21 ноември от 12.00ч. по Cartoon Network.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР