Любими цветове и десени, актуални за сезона материи, поредният шопинг

...
Любими цветове и десени, актуални за сезона материи, поредният шопинг
Коментари Харесай

Не се обличайте така, опасно е

Любими цветове и десени, настоящи за сезона материи, следващият шопинг ден... Ние, дамите, обичаме да прибавяме нови и нови неща към дрешника си. Честото възобновяване ни кара да се усещаме по-привлекателни, посредством смяната в стайлинга преоткриваме себе си. Но до момента в който модата ни диктува какво да носим, не се замисляме за рисковете за нашето здраве. Вижте 7 неща от дрешника, които крият риск за здравето.

Впити дънки

Скини дънките са секси, само че могат да причинят здравословни проблеми. Стегнати по тялото ни, те усилват натиска върху нервните окончания и попречват свободното придвижване, което може да докара до изтръпване, отичане и утежняване на разширените вени. В допълнение, компактно прилепналите дънки усилват потенето и по този метод основават идеална среда за развиването на бактерии.

Високите токчета

Честото носене на обувки с висок ток, трансформира механиката на вървене, деформира мускулите, сухожилията и ставите, усилва риска от контузии. Високи токчета през днешния ден, болежка в краката на следващия ден.

Обувки с плоска подметка

Сред обичаните ни са обувките вид балерина, сандали на равна подметка, гуменки. Ниските обувки с равни подметки могат да бъдат не по-малко рискови за здравето. Те не поддържат крайници и не разрешават на мускулите на краката да действат оптимално, което може да докара до проблеми с коленете и гърба и появяването на плантарен фасциит (болки в региона на свода и петата).

Стринг

Носенето на низ усилва риска от предаване на инфекции от ануса към вагиналната зона. Освен това плътното прилепване на този тип долни дрехи усилва риска от гъбични инфекции.

Тежки чанти

Дамската чанта съвсем в никакъв случай не е лека. Носенето на тежки чанти вреди на вашата стойка, походка, натоварва мускулите и ставите в региона на шията и раменете, притиска ставните връзки, което може да докара до прилепяне на нерв.

Коригиращо долни дрехи

От чорапогащници до корсети, клинове, бикини, стягащото долни дрехи образно прави по-фина фигурата ни. Но то води до нарушавания на кръвообращението и усилва риска от разширени вени. Ако не се постанова, не го носете всеки ден.

Вълнени пуловери

Те са топли, съвременни и красиви, само че биха могли да провокират раздразнение и обриви, изключително в случай че страдате от суха кожа или имате алергия към тази материя. За да намалите дискомфорта, сведете до най-малко контакта с вълната на тялото и използвайте овлажняващи лосиони за тяло.

Източник: az-jenata
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР