Любимецът на всички, борещият се с мечки, световният мъжкар Владимир

...
Любимецът на всички, борещият се с мечки, световният мъжкар Владимир
Коментари Харесай

Би Би Си обяви шоу "Вечер с Владимир Путин"

" Любимецът на всички, борещият се с мечки, международният мъжага Владимир Путин най-сетне реализира висшата си цел - ток шоу по Би Би Си. "

С този подигравателен звук Втори канал на английската медия разгласи през днешния ден, че са подготвени първите два епизода от Tonight With Vladimir Putin ( " Вечер с Владимир Путин " ) - " шоу, което скоро ще стане световноизвестно и бележи дефинитивна победа за Влад, водачът на свободния свят ".

Става дума за комедийно предаване, в което съветският президент е заместен с анимиран тримерен карикатурен облик. Тази технология разрешава " водещият " да се разхожда свободно из студиото, да седне зад масата и да беседва с гостите, както това се прави в известния по целия свят формат на вечерно ток шоу.

Първият събеседник ще бъде Алистър Кембъл, някогашният представител на премиера Тони Блеър, следван от Джун Сарпънг, водеща на публицистично предаване по Sky Nеws. Водещият посетител за втория епизод е Дебра Франсис-Уайт, защитничка на феминизма и създател на известния подкаст Guilty Feminist.

Засега не е оповестено по кое време ще излезе на екран шоуто. Кратката реклама, публикувана в " Туитър ", приключва с предизвестието на " Путин ": " Пази се, Греъм Нортън, аз към този момент ида! ". Нортън от години е водещ на най-популярното ток шоу на Първи канал на Би Би Си.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР