Любимецът на няколко поколения киномани – Антонио Бандерас, съобщи, че

...
Любимецът на няколко поколения киномани – Антонио Бандерас, съобщи, че
Коментари Харесай

Бандерас с коронавирус навръх 60-ия си рожден ден - slava.bg

Любимецът на няколко генерации киномани – Антонио Бандерас, заяви, че е инфектиран с новия ковид. Това той направи точно на юбилея си - през днешния ден артистът посреща своя 60-и рожден ден.

Звездата от "Маската на Зоро " призна, че ще му се наложи да чества под карантина. И добави: "Чувствам се относително добре, просто малко по-уморен от нормално, само че убеден във възобновяване допустимо най-скоро. Следвам медицинските указания, посредством които се надявам да преодолея инфекцията, от която пострадвам. "

Актьорът изясни, че ще се възползва от времето на изолираност, с цел да чете, написа и да почива. "Ще не преставам да върша проекти, да стартира да притурям смисъл на своите 60 години, в които приближавам, зареден с желаня и фантазии ", написа в обществените мрежи още Бандерас.

Роден в Малага, Испания, дребният Антонио вижда себе си като предстоящ футболист. Травма на крайници на 14-годишна възраст обаче приключва бъдещето му като състезател и тласка фамозния като Мачото на Холивуд артист точно към киното. Днес той е лауреат на премия „ Гоя “, Европейските кино награди (познати още като европейските оскари), номиниран е за „ Сатурн “, „ Еми “ и три награди „ Златен глобус “.

Кариерата му в действителност стартира с Педро Алмодовар и филмите Laberinto de pasiones (1982), „ Матадор “, La Ley del deseo (1987), „ Жени на ръба на нервна рецесия “ и „ Ела, завържи ме! “. Впоследствие се реалокира в Съединени американски щати, с цел да взе участие в американски кино продукции. Първото му присъединяване в холивудски филм е през 1992 година в „ Кралете на мамбото “.

През 1993 година взе участие в отличения с премия „ Оскар “ филм „ Филаделфия “. Следващата година си партнира с Том Круз и Брад Пит в „ Интервю с върколак “. През 1995 година се появява в няколко огромни холивудски продукции, в това число и в основната роля във кино лентата на режисьора Робърт Родригес – „ Десперадо “.

Една от функциите, с които артистът е най-добре прочут на публиката, е превъплъщението му в героя престъпник Зоро във филмите „ Маската на Зоро “ (1998) и „ Легендата за Зоро “ (2005).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР