Любимата телевизионна игра Семейни войни се завръща с нов сезон

...
Любимата телевизионна игра Семейни войни се завръща с нов сезон
Коментари Харесай

Любим водещ се връща в NOVA!

Любимата телевизионна игра " Семейни войни " се завръща с нов сезон и друг час в ефира на Нова телевизия. На 16 януари от 17:00 ч. Цветомир Иванов още веднъж ще усмихва феновете и ще даде старт на шоуто.

Актьорът и тв водещ ше внася тонус и нюанс, както го правеше и преди, а компания в игрите със единствено час разлика ще му прави и сътрудника му Ники Кънчев, чието шоу " Голямото гонене " е от 18:00 ч.

По същото време по конкурентната bTV вървят също повторенията на  " Стани богат " с Михаил Билалов.

Всеки работен ден от 17:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще споделя с участниците вълненията в търсене на най-популярния отговор на въпроси, заложени на 100 индивида. Най-колоритните български фамилии ще се изправят в занимателна конкуренция, като и през новия сезон въпросите, задавани в предаването, ще бъдат неповторими по рода си.

Oще с първия епизод на занимателното шоу феновете ще станат очевидци на забавна борба, в която едни против други застават тимовете на Шевицови от София и Адамс от Пловдив, написа още show.blitz.bg.

Семейството от столицата е формирано от музиканти, които ще пренесат духа на българската национална музика в студиото на „ Семейни войни “. Съпруг, брачна половинка, наследник, щерка и снаха пък са част от лъчезарния отбор от Пловдив. С доста комизъм и обезпечено положително въодушевление едно от фамилиите ще победи и ще продължи напред.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР