Любимата танцьорка на Слави Трифонов загърби светския живот и стана

...
Любимата танцьорка на Слави Трифонов загърби светския живот и стана
Коментари Харесай

Любимата танцьорка на Слави Трифонов се покри в Русе, продава дрехи

Любимата танцьорка на Слави Трифонов загърби светския живот и стана продавачка. Екзотичната хубавица Моника Бабикер избяга от светлината на прожекторите, заживя в Русе и продава облекла в центъра на града.

Моника стана известна около присъединяване си в първия сезон на сполучливото риалити шоу " Танцувай с мен ", което беше проведено от Дългия. Мулатката впечатли Трифонов с еластичността си и макар че не завоюва, той я взе към екипа си. Бабикер участваше в огромните концерти на Дългия, които провежда в столицата през последните години и беше част от най-близкото му обграждане.

В един интервал от живота си танцьорката стартира да гради кариера в Лондон, само че изненадващо за някои се върна в България и заживя в Русе. Там Моника отглежда 9-годишната си дъщеричка и дребния си наследник, който е в ясла, и работи в магазина си за облекла.

Въпреки че няма огромна клиентела и е осведомена с дребните финансови благоприятни условия на огромна част от русенци, танцьорката не се оплаква и се любува на спокойния си живот. Паралелно с работата, тя учи право задочно в Русенския университет.

По документи родният й град е Варна, само че Моника признава, че най-добре се усеща в Русе и там вижда бъдещето на себе си и детето си. В морската столица родителите й се срещат, тя се ражда, а след това майката от Русе и бащата от Судан заживяват край Дунава, оповестява " България Днес ".

Преди години Моника беше спрягана за държанка на Трифонов, само че това беше единствено слух, който не беше доказан публично от нито една от двете страни. Бабикер споделя още, че към този момент съвсем не танцува, защото има много задължения, само че в съзнанието на телевизионните фенове постоянно ще остане с гъвкавите си осъществявания в танцувалното шоу.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР