Любимата на поколения българи Лили Иванова изненада феновете си със

...
Любимата на поколения българи Лили Иванова изненада феновете си със
Коментари Харесай

Лили Иванова изненада феновете си със снимка от преди 20 години

Любимата на генерации българи Лили Иванова изненада почитателите си със фотография от преди 20 години, написа DarikNews.

Примата на българската музика е облечена в дребна черна рокля, поставила е високите си токчета, с цел да направи паметен концерт за набиране на средства за подкрепяне на сираци. Снимката е направена през 2000 година в Лимасол, Кипър.

Няколко дни по-рано сподели фотография от фотосесия, направена през януари тази година. Тя още веднъж е облечена в черно и е просто неотразима. Двете фотоси са с разлика от 20 години, а тя наподобява като че ли времето за нея е спряло.

Лили Иванова беше подготвила огромно турне из цялата страна тази година, само че поради пандемията се наложи в някои градове да отпадне, а в други да се отсрочи за есента на 2021 година Затова все още можем да се любуваме на гения й единствено онлайн.

Фотоархив Благотворителен концерт за набиране на средства за подкрепяне на сираци. клуб “New Leoforos” Лимасол, Кипър 2000 година С признателност за поканата и организацията на господин Aristos Moschovakis!
Публикувахте от в
Фотосесия януари 2021 година фотограф: Костадин Кръстев - Коко / Kostadin Krustev Koko коса: Фифи за салон Fetish hair studio
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР