Любимата чалга звезда от миналото Мира избяга в Африка за

...
Любимата чалга звезда от миналото Мира избяга в Африка за
Коментари Харесай

Любима чалга звезда от миналото избяга в Африка СНИМКА

Любимата чалга звезда от предишното Мира избяга в Африка за своето лятно премеждие.

“Африка ви трансформира вечно, както на никое място на земята. След като сте били там, в никакъв случай няма да бъдете същият ", споделя тя за прекарването си там. Показа и по какъв начин е била брутално нападната.

Мира е фен на животните и по тази причина се присъединила във всяка екскурзия, в която е включено посещаване на скотски типове. При влизането си в подобен зоо ъгъл била нападната от група лемури, които желали да отмъкнат всичко лъскаво по нея и едвам избавила слънчевите си очила.



Скандалната певица посетила и жирафите, а локалните я приканили към гръмък трик за фотоси. Подтикнали я да си постави листо в устата, от където животинката сама си го взима с език. Мира получила устойчиво олизване от жирафа, което разсмяло всички в близост. Освен това се снимала и с малко лъвче, защото я хванало боязън да влезе при огромните.

Мира не издава с кого е на африканското премеждие, само че наш кореспондент видя фотоси от същите места на нейната колежка Ашли. Двете певици са дружно в Африка, само че остава мистерия дали са с половинките си или единствено по женски./show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР