Лятото върви към своя край. Навън времето започва да захладнява,

...
Лятото върви към своя край. Навън времето започва да захладнява,
Коментари Харесай

5 любопитни факта за есента, които не знаете

Лятото върви към своя край. Навън времето стартира да захладнява, а дърветата се обличат в най-ярките си одежди. е едно от най-красиви и цветни времена от годината. По мотив настъпването ѝ сме избрали да Ви представим няколко забавни обстоятелството, които, може би, не знаете:
Според английско изследване, най-голяма възможност да доживеят до 100-годишна възраст имат бебетата, които са родени през есента.
 Есента – най-хубавият сезон за намаляване Есента – най-хубавият сезон за намаляване
Есенният сезон е измежду най-богатите на свежи плодове и зеленчуци. Това е и повода да не се изпуска опцията за здравословно отсла...
В историята на премиите " Оскар " филм с думата " есен " в заглавието в никакъв случай не е печелил влиятелната статуетка. От друга страна филми, съдържащи думите „ пролет “, „ лято “, „ зима “ са заемали първата позиция.
Най-голямото поверие по отношение на този сезон е, че в случай че хванеш падащ есенен лист, той ще ти доносе благополучие и шанс.
Нивата на човешкия хормон тестостерон през есента са най-високи.
Шведско проучване демонстрира, че дамите губят най-вече коса през есента, за разлика от другите сезони. 
 5 невероятни неща за есента, които не знаете 5 невероятни неща за есента, които не знаете
Лятото е към своя край. Времето последователно стартира да захладнява, а дърветата на открито обличат най-ярките си одежди. Есента е един от най...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР