Лятото официално е тук и дава множество поводи за гледане

...
Лятото официално е тук и дава множество поводи за гледане
Коментари Харесай

През юли А1 Видеотека предлага на зрителите приключенски екшън, романтична комедия и хорър

Лятото публично е тук и дава голям брой мотиви за гледане на нови и вълнуващи филми в. През юли селекцията на А1 Xplore TV включва приключенския екшън „ Извън картата “, сантименталната комедия с Дженифър Лопес „ Омъжи се за мен “ и хорър мистерията „ Майка “.

предлага на феновете вълнуващо премеждие с кино лентата „ Извън картата “, в който вземат участие звезди като Марк Уолбърг, Том Холанд и Антонио Бандерас. В лентата се споделя историята на младия хитрец Нейтън, който е вербуван от много по-опитния ловджия на съкровища Виктор „ Съли “ Съливан за рискова задача. Те сплотяват сили, с цел да намерят съкровището на Фернандо Магелан, което е изгубено преди 500 години. Мисията им ги води на разнообразни места по света в конкуренция с безмилостния Сантяго Монкада, който има вяра, че той и фамилията му са законните наследници на съкровището. Ако Нейт и Съли съумеят да дешифрират тайните улики и да решат една от най-старите мистерии в света, благосъстоянието, на стойност 5 милиарда $, ще е тяхно. Дали ще съумеят зависи от това какъв брой добре ще се сработят между тях.

Романтичната комедия „ Омъжи се за мен “, която клиентите на А1 Xplore TV могат да гледат в през юли, е идеална за почитателите на по-ведрите кино жанрове. Музикалната суперзвезда Кат Валдес (в ролята е Дженифър Лопес) има връзка с Бастиан – изгряваща звезда, с възходяща известност. Двамата записват в дует мега шлагера „ Омъжи се за мен “. Песента покорява всички музикални ранглисти, което кара двойката да реши да подписа брак пред голяма аудитория от почитатели. Когато обаче секунди преди началото на церемонията Кат научава, че Бастиан ѝ е изневерил с нейната асистентка, животът ѝ се прекатурва. В публиката тя вижда разведения преподавател по математика Чарли Гилбърт, който, отмъкнат на концерта от щерка си, държи постер с името на песента „ Омъжи се за мен “. Кат приема това за предложение за брак и взема решение да вземе най-импулсивното решение в живота си – споделя на Чарли, че приема и ще се ожени за него. Това, което стартира като импулсивна реакция, еволюира в непредвидена романтика, която ще бъде сложена пред голям брой тествания за двама души от тотално разнообразни светове.

През юли в селекцията на има атрактивни оферти и за феновете на мистериите. Филмът „ Майка “, в който взе участие известната канадска актриса от корейски генезис Сандра О, е едно от най-новите и забавни попълнения в жанра. Актрисата влиза в ролята на Аманда, която дружно с щерка си живее спокоен живот в американска плантация, лишен от съвсем всевъзможен вид технология. Един ден при Аманда идва мъж, който ѝ донася останките на нейната отчуждена майка от Корея. Това ужасява Аманда, която постоянно се е страхувала да не се трансформира в нея, и я кара да се съмнява в личните си показа за нормалност.

предлага на клиентите на интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV богат избор от над 20 000 заглавия на филми и сериали от разнообразни жанрове. Заглавията могат да се наемат против налична такса, а феновете могат да ги гледат безграничен брой пъти в границите на 48 часа. А1 Xplore TV е с AI функционалности, които разрешават на платформата да „ учи “ и „ помни “ желанията на своите клиенти, предлагайки им наличие съгласно техните зрителски ползи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР