Лятото на 2018 г. беше вълнуващ период за смартфон дизайна

...
Лятото на 2018 г. беше вълнуващ период за смартфон дизайна
Коментари Харесай

Новите Oppo R19 и vivo X25 залагат на изскачащи камери

Лятото на 2018 година беше трогателен интервал за смарт телефон дизайна и вариантите за предната камера. Най-напред vivo NEX ни предложи изскачащ селфи датчик, който скоро по-късно беше последван и надминат от Oppo Find X.
Сега съгласно известен китайски източник, и двете компании възнамеряват да предложат така наречен „перископична камера“ в идващите си флагмани. Това значи, че е много евентуално както Oppo R19, по този начин и vivo X25 да имат напълно безрамкови екрани и изскачащи предни камери. Това значи, че тези телефони няма да се показват с новосъздадения дизайн на екрана с дупчици, открит в неотдавна пуснатите телефони Samsung Galaxy A8s, Huawei Nova 4 и Honor V20.


Същият източник поддържа изказванията си като споделя, че към този момент се подготвят фабрични елементи и заготовки за новите дизайни. По всяка възможност Орро ще се придържа към досегашното си решение, при което цялата горна част скрива в себе си камерата, до момента в който vivo ще има непълен изскачащ механизъм, показващ се от дясната част.

Заготовките разкриват още, че фирмите не възнамеряват да употребяват скенери за пръстови отпечатъци на гърба. Това пък значи, че Oppo R19 и vivo X25 ще имат такива биометрични датчици непосредствено под своите OLED екрани.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР