Лятото, като всеки сезон, си има своите нюанси. Морската храна

...
Лятото, като всеки сезон, си има своите нюанси. Морската храна
Коментари Харесай

Звезди в басейна - Restaurant & Bar Moonlight!

Лятото, като всеки сезон, си има своите нюанси. Морската храна и вечерите навън получават своя романс. Луната свети някак по-топло отвсякога, а светлината й тихо гали морската повърхнина...Вдъхновени от тези летни нюанси, експертите от верига заведения Чиърс, показаха на Варненската сцена най-новия си план.



Moonlight е заведение от ново потомство където атмосфера може да бъде наречена “вечеря с Луната ”.  Chef Рахнев и неговия екип в кухнята  определено знаят какво да ви предложат в допълнение на тази идилична картина.



За феновете на F&B pairing-а пък ще се погрижат виртуозите зад бара, тъй като какво е лятото без подобаваща напитка?! В допълнение на целия този сексапил, заведението разполага и с басейн - като синя перла в центъра на това украшение. За своите посетители, Restaurant & Bar Mionlight предлага и преносима платформа - с цел да придвижи вечерята Ви тъкмо над басейна, под звуците на live музиката.



Различни гост-изпълнители (Любо Киров, СкандаУ, Ицо Хазарта и доста други) ще изпъстрят и вечерната стратегия на новото заведение, както и други разнообразни и тематични вечери, за които ще си приказваме още дъъъъъълго време.



Лято, море, лунна светлина, добра храна, приятна музика и подобаваща напитка...в Restaurant & Bar Moonlight



 

Заведението се обитава в постройката на тогавашните Варненски Кални бани, на централния плаж във Варна и към този момент работи за своите посетители.

Ето и страхотната стратегия, която ще радва клиентите на  Restaurant & Bar Moonlight   през целия месец юни:

 

Иво Донев Live // 30 Май

Ицо Хазарта Live // 15 Юни

Дневно празненство на басейна с V:RGO и ТRF

Графа Live // 21 Юни

СкандаУ Live ★ 22 Юни

Георги Милчев Годжи Live ★ 28 Юни ★

 

телефон за резервации:  0889 75 98 64

Facebook:  https://www.facebook.com/moonlight.restaurant.varna/

 



 

 

* обява

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР