Лятото идва и дъщерята на националния селекционер Петър Хубчев захвърли

...
Лятото идва и дъщерята на националния селекционер Петър Хубчев захвърли
Коментари Харесай

Щерката на Хубчев захвърли дрехите

Л ятото идва и дъщерята на националния селекционер Петър Хубчев захвърли облекла и задръжки. Красивата Кристина демонстрира самоуверено секси тяло на плажа и няма самообладание да събира още веднъж загар на морския бряг, научи HotArena .

„ Планът ми за през днешния ден? Както винаги–плаж, плуване и бъди секси ”, споделя девойка Хубчева.

Кристина живее в Айнтрахт в Германия, където работи като педагог, само че при всяка опция се връща в България, с цел да се види с татко си.
Цялото семейство заживява в Германия в средата на 90-години и в последна сметка дъщерята на някогашния футболист се открива трайно там.

30-годишната чародейка към момента няма мъж до себе си, само че ухажори не й липсват. Още повече, че тя постоянно се пуска по бански, само че постоянно в границите на приличието.

Тя към момента не е избрала бъдещия кандидат–зет на Хубчев, още повече, че мнението на татко й е от голямо значение, написа „ Телеграф ”. Кристина е и една от най-големите му фенки–като постоянно вика в поддръжка на отборите му от трибуните на стадионите.

Незабравим миг за нея обаче си остава, когато татко й подвига Купата на България с „ Берое ”. Тогава тя и майка й Поля слизат на терена и съумяват да разплачат другояче стоманения треньор на националния тим.

Семейството на Хубчев е извънредно сплотено, макар че е разграничено сред България и Германия. Синът на селекционера Валери също се е открил в Айнтрахт, където следва „ Политика и престъпно право ” в влиятелния университет „ Гьоте ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР