Лятото е време за волейбол! А свидетели на най-атрактивните мачове

...
Лятото е време за волейбол! А свидетели на най-атрактивните мачове
Коментари Харесай

Златната лига по волейбол - пряко по RING, на VOYO и btvnovinite.bg

Лятото е време за волейбол! А очевидци на най-атрактивните мачове на женския народен отбор ще ви създадат телевизия RING и платформата VOYO.BG . Всички дуели ще бъдат излъчени и онлайн гратис и без регистрация на нашия уебсайт btvnovinite.bg .

От през днешния ден до 6 юни (неделя) в пловдивската зала " Колодрума " ще се организира вторият шампионат от Златната лига. " Лъвиците ", които са шампионки в конкуренцията от 2018 година, ще изиграят две срещи.

Всички мачове може да гледате директно в ефира на спортната телевизия на България RING, както и на интернет платформата VOYO.BG и на уеб страницата ни btvnovinite.bg.

На 19 и 20 юни Русе е хазаин на финалната четворка , а българките сигурно ще се включат в борбата за медалите. Полуфиналните срещи (19 юни) и мачовете за бронзовите и златните оценки (20 юни) също ще може да гледате директно по RING, на VOYO.BG и на btvnovinite.bg.



Момичетата на селекционера Иван Петков ще играят за първи път пред българска аудитория след 2-годишно спиране. Емоциите сигурно ще са на равнище, oсобено след страхотното показване на шампионата в Украйна, където " лъвиците " реализираха две безапелационни победи над тези съпернички - 3:0 (25:14, 26:24, 25:15) против Словакия и също 3:0 (28:26, 25:13, 25:22) против Украйна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР