Лятото е време за волейбол! А свидетели на най-атрактивните мачове

...
Лятото е време за волейбол! А свидетели на най-атрактивните мачове
Коментари Харесай

Гледайте Златната лига по волейбол и онлайн на btvnovinite.bg

Лятото е време за волейбол! А очевидци на най-атрактивните мачове на женския народен отбор ще ви създадат телевизия RING и платформата VOYO.BG. Всички дуели ще бъдат излъчени и онлайн гратис и без регистрация на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

От 4 до 6 юни в пловдивската зала " Колодрума " ще се организира вторият шампионат от Златната лига. " Лъвиците ", които са шампионки в конкуренцията от 2018 година, ще изиграят две срещи.

В петък (4 юни) от 20:30 ч. българките се изправят против Словакия.

Снимка: bTV

В събота (5 юни) още веднъж от 20:30 ч. " лъвиците " ще мерят сили с Украйна.

В неделя (6 юни) от 17:30 ч. Словакия и Украйна ще играят един против различен.
Снимка: bTV
Всички мачове може да гледате директно в ефира на спортната телевизия на България RING, както и на интернет платформата VOYO.BG и на уеб страницата ни btvnovinite.bg.

На 19 и 20 юни Русе е хазаин на финалната четворка, а българките сигурно ще се включат в борбата за медалите. Полуфиналните срещи (19 юни) и мачовете за бронзовите и златните оценки (20 юни) също ще може да гледате директно по RING, на VOYO.BG и на btvnovinite.bg

Момичетата на селекционера Иван Петров ще играят за първи път пред българска аудитория след 2-годишно спиране. Емоциите сигурно ще са на равнище, oсобено след страхотното показване на шампионата в Украйна. Българките реализираха две победи с по 3:0 гейма над същите съпернички.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР