Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни.

...
Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни.
Коментари Харесай

Тези 3 зодии с ново гадже през ваканцията

Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни. Няма по какъв начин да стоим на брега на морето, да усещаме лекия бриз по кожата си и да не копнеем за прегръдка от обичан човек.

ОВЕН Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни – такива, каквито сте в действителност. Едно отчаяние не води наложително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате задоволително, с цел да може някой да ви обикне същински. Правилният за вас човек може да търсите в лицето на непосредствен другар. Любовта се крие там, където има история…

ТЕЛЕЦ Много време сте мечтали за онази огромна обич, която ще пристигна и ще преобърне света ви. Съвсем скоро ще усетите, че любовта въобще не е забравено възприятие, тъй като някой доста специфичен човек ще ви го напомни. Летен романс на морето ще приключи с прелестна връзка, която надминава и най-смелите ви фантазии. Гответе се да се преместите в различен град по обич. И за какво не? Не знаете какви триумфи ви чакат там.

ЛЪВ Не бъдете мнителни към всички към вас. Хората на първо място са положителни и ви мислят положителното, а когато приказваме за обич, просто желаят да бъдат с вас. Не отхвърляйте предложения за срещи, опознайте индивида, преди да го съдите. В началото на август ще сте изправени пред алтернатива дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви споделя истината.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР