Лятото е най-обичаното време от годината. През тези няколко топли

...
Лятото е най-обичаното време от годината. През тези няколко топли
Коментари Харесай

КРАЙ на комарите с една ябълка и няколко зрънца карамфил

Лятото е най-обичаното време от годината. През тези няколко топли месеци хората си подаряват незабравими прекарвания, страсти и наслаждения. Това обаче е и интервалът на комарите.

Знаете какъв брой неприятно е, когато отидете на барбекю, къмпинг или разходка в парка и към вас съвсем безкрайно се чува жуженето на комарите. Истинска скука е това!

Всеки е наясно, че в аптеките се оферират всевъзможни репеленти, под формата на спрейове, лосиони, кремове, гривни и всевъзможни други устройства, имащи за цел да прогонят насекомите надалеч от нас.
 С този лосион комарите ще стоят надалеч от вас - ето по какъв начин се подготвя С този лосион комарите ще стоят надалеч от вас - ето по какъв начин се подготвя
Репелентите, които се оферират в комерсиалната мрежа са ефикасни, само че за жалост изобилстват от нездравословни субстанции. Едно от тях е DEET -...

За страдание висок % от тях не се предлагат за дребни деца. Това кара родителите да се въздържат от покупката им и да избират натуралните средства, които не ще навредят на здравето на мъниците.

Днес ще споделим с вас един удивителен трик за прогонването на досадните кръвопийци.

За задачата са ви нужни ябълка и няколко зрънца карамфил. Вероятно в този миг недоумявате по какъв начин е допустимо с тези два натурални продукта да прогоните комарите. Имайте самообладание, малко остава да разберете.

Карамфил и ябълка за прогонване на комарите
 С този трик КОМАРИТЕ няма да ви приближат С този трик КОМАРИТЕ няма да ви приближат
Жадуваното лято носи със себе си и неприятните ухапвания от комарите. Но има метод да спасим прелестните летни вечери от тези инсекти....

Изберете една здрава ябълка. Сортът е без значение. Може да бъде алена, жълта или зелена, каквато имате на разположение в купата с плодове.

Зрънцата карамфил забучете в ябълката. Разпръснете ги по цялата й повърхнина, тъй че да се получи нещо като таралеж. Това „ чучело за комари ” поставете в центъра на масата.

Ароматът на ябълка, в композиция с карамфил, ще прогони комарите и ще ви разреши да се порадвате пълноценно на спокойствието и уюта.

Не е нужно да инвестирате във всички тези препарати срещу инсекти, в състава на които интензивно вземат участие химични детайли. Опитайте с този естествен репелент и сме сигурни, че битката с комарите ще завърши във ваша изгода.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР