Лятото е любимият сезон на много хора, който всяка година

...
Лятото е любимият сезон на много хора, който всяка година
Коментари Харесай

68-годишната д-р Куин е сензация в Сен Тропе

Лятото е обичаният сезон на доста хора, който всяка година дава обещание незабравими, пламенни мигове. Звездите, сходно на всички останали, не вършат изключение и обичат да прекарват горещите дни в курортите, ситуирани край морската вода. От няколко дни актрисата Джейн Сиймор се любува на красивите гледки на Сен Тропе. Живописният град, ситуиран в Югоизточна Франция, впечатлява със природата си, която съчетава планини и море. Именно там се снима филмът с Брижит Бардо " И Бог сътвори дамата ", комедиите с Луи дьо Фюнес за именитите локални служители на реда, както и лентата " Басейнът " с присъединяване на Ален Делон и Роми Шнайдер.

На мястото са отсядали имена като Пабло Пикасо, Франсоаз Саган, Жак Превер, Брижит Бардо, ето за какво не е чудно, че звездата от Доктор Куин - Лечителката се е спряла точно на него, за своята отмора. Сиймор разгласява в формалната си страница в Инстаграм няколко фрагмента от палубата на транспортен съд, на които се вижда, че си изкарва повече от добре, а усмивката ѝ конкурира лъчите на слънцето, греещо над френската Ривиера. " Вземем от витамина, наименуван море! Благодарна съм, че извозвам този хубав ден във водата, само че и благодаря, че имам всички вас ", обърна се към феновете си звездата. На фотосите тя театралничи в червен цялостен бански, който акцентира страхотната ѝ фигура.

За да запълни напълно плажната си визия, Сиймор е поставила шапка с необятна външна страна в същия цвят, а на някои снимки носи и слънчеви очила. Времето е благосклонно към актрисата, която с всяка година, сякаш, става все по-обаятелна. Тя не се тормози от бръчките си и отхвърля да се подложи на разкрасителни процедури, тъй като избира естествения тип. Физическите извършения и тренировки са неизменима част от всекидневието ѝ, което ясно проличава. Миналата година тя театралничи за обектива на Playboy, трансформирайки се в най-възрастния модел, украсил корицата на списанието. " Чувствам се по-секси в този момент, в сравнение с когато бях по-млада ", показа тогава носителката на премиите Еми и Златен глобус.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР