Лятото дойде и смятаме, че да свалим излишните килограми ще

...
Лятото дойде и смятаме, че да свалим излишните килограми ще
Коментари Харесай

Лесни трикчета, с които да преборите апетита през лятото

Лятото пристигна и считаме, че да свалим непотребните килограми ще е по-лесно поради изобилието от плодове и зеленчуци. В този миг обаче се появява пържената цаца, пържените картофи и студената бира. Но и за това се намира решение. Има някои  лесни трикове, с които с лекост да контролирате размера на порциите си. Вижте ги в канала във vbox7:

Повече пикантна храна

Лют пипер, къри, чесън... Така елементарно ще намалите чувството за апетит, а по този метод и порциите. Доказано е, че аленият пипер пък кара тялото след потреблението му да горе повече калории изключително при хора, които не са привикнали с него.
               

A post shared by (@ketogalsara) on Jun 27, 2020 at 3:39pm PDT

Повече ментов чай

Ароматът на ментата оказва помощ на тялото да се оправи с чувството на това просто да ти се яде нещо. Така че в случай че имате предпочитание за сладолед, чипс или гореспоменатата цаца, просто си направете един чай от мента.
               

A post shared by (@aman_mystyle) on Jun 29, 2020 at 8:37pm PDT

Хранене с другата ръка

Може би е мъчно да се храните с другата ръка, само че тъкмо това е концепцията. Така ще се храните по-бавно и по-осъзнато. Така и ще усетите по-бързо чувство за насищане.
               

A post shared by (@maureen_bjj) on Jun 29, 2020 at 12:32am PDT

Хранене в цветни чинии

Според изследване цветните чинии подсъзнателно ни карат да се храним с по-малки количества. Особено сполучлив в това е аленият цвят.
               

A post shared by (@millennial_eats_feelings) on Jun 29, 2020 at 6:09pm PDT

Внимавайте с въглехидратите

Всички те се обработват като захари, което води до повишаване на тежестта. Нека източниците на въглехидрати бъдат зеленчуци, най-вече зеленолистни, както и сезонни плодове в рационални количества.
               

A post shared by (@talkdirty2yourfood) on Jun 28, 2020 at 9:33am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР