Лятното издание на лигата на Приятелите на “Блексирама”, организиран с

...
Лятното издание на лигата на Приятелите на “Блексирама”, организиран с
Коментари Харесай

Голф турнир на приятелите на “Блексирама” и “Гаранти Коза”

Лятното издание на лигата на Приятелите на “Блексирама”, проведен с поддръжката на строителната и капиталова компания “Гаранти Коза”, се организира на 11 август, събота.

66 участника, разграничени в две дивизии, стартираха “шот гън” и изиграха 18-те турнирни дупки, съпроводени от сдържан вятър и приятни летни температури.

Организаторите от “Гаранти Коза” се погрижиха турнирната конкуренция да се освежи след 9-а дупка с чаша пенливо вино, селекция хапки и плодове. Участниците демонстрираха отлична игра и блян за продобиване на огромните награди.

На церемониален обяд на терасата на ресторант “Стек Хаус”, господин Марко Стойчев – зам. изпълнителен шеф на BlackSeaRama Golf & Villas и господин Дениз Расим - управител продажби в Гаранти Коза”, поздравиха всички участници в лятното издание на Приятелите на “Блексирама” и “Гаранти Коза” и връчиха титли и награди на спечелилите.
 В по-силната Дивизия А преди всичко с резултат от 40 точки се класира Андон Тушев, който завоюва пътешестване до Лондон за финалния шампионат на АТРв Лондон през ноември.

На второ и трето място в Дивизия А се класираха Филип Давидсон и Леополд Костилев с по 37 точки, само че с по-лош резултат на избраните дупки за Костилев.

В Дивизия Б победител стана Валериу Нистор, който приключи с 46 точки и завоюва пътешестване до Истанбул за TEB BNP Paribas Istanbul Cup.

В дивизия Б второто място зае Симеон Менитски с 42 точки, а Изабел Ниго се класира на трета позиция с резултат от 41.

Финалистите и в двете дивизии, които се класираха на втора и трета позиция, завоюваха ваучери от Прошопа на BlackSeaRama Golf & Villas.

След шампионата се организира лотария за извънредната премия - присъединяване в шампионата на Garanti Koza в голф клуб “Света София”, а печелившият е Боян Господинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР