Лятното часово време стартира от тази нощ. Ритуал, който носи

...
Лятното часово време стартира от тази нощ. Ритуал, който носи
Коментари Харесай

Ето какво се случва с тялото след смяната на времето

Лятното часово време започва от тази нощ. Ритуал, който носи раздразнителност и неприятен сън на доста хора.
В неделя (28.03) в 2:00 часа стрелките на часовника ще се придвижат с един час напред - на 3:00 часа. Започва лятното часово време - обред, който доста хора не харесват изключително. Това демонстрира онлайн анкета на Европейски Съюз за смяната на времето измежду общо 4,6 милиона участници, съобщи „ Дойче Веле “.
Повече от три четвърти от интервюираните неведнъж са се оплаквали от смяната на времето и упорстват това да бъде отстранено. Те настояват, че смяната на времето има неприятен резултат върху съня им. Всеки втори респондент изпитва отрицателни последствия върху съня си. Освен това проблемите със съня са доста по-чести при дамите, в сравнение с при мъжете.

В Европейски Съюз прекратяването на промяната на времето се разисква от 2018 година Но сега тази противоречива тематика е замразена.
Някои страни от Съюза са срещу премахването на зимното или лятното часово време. Сред тях е Португалия, страната, която сега е ротационен ръководител на Европейски Съюз, макар че е малко евентуално тази тематика да бъде разисквана до лятото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР