Лятната резиденция на президента на Кипър и правителствени почивни домове

...
Лятната резиденция на президента на Кипър и правителствени почивни домове
Коментари Харесай

Кипърци ще бъдат поставяни под карантина в резиденция на президента

Лятната резиденция на президента на Кипър и държавни почивни домове в планината Тродос стават база за слагане под карантина на лица, подозрителни за короновируса, само че без признаци. Разширяване на ограниченията против разпространяване на болестта разисква държавното управление през днешния ден.

Четири дами, завърнали се в Кипър от Северна Италия, където са имали контакт с разболели се след това от ковид, са първите настанени в новата карантинна зона, която бе избрана с решение на държавното управление. Тестовете им са негативни, само че ще останат под наблюдаване, съобщи БНР.

Ето какво е положението на учениците, сложени под карантина след връщането им от Италия

Днес се чакат резултатите от проучванията на още един човек с леки признаци. На второ съвещание през днешния ден в границите на 24 часа държавното управление на Кипър разисква предприеманите ограничения и проекта за деяние против разпространяването на ковид. Очаква се след него да бъдат оповестени нови, още по-строги ограничавания особено за пропускателните пунктове по „ зелената линия” сред двете елементи на Кипър, откъдето минават и доста идващи от Турция от разнообразни страни.

Правителството към този момент реши да ускори контрола на тези входни точки като изпрати спомагателен полицейски личен състав и медицински сестри. Три лечебни заведения, в които има особено проектирани изолационни пространства, са избрани за референтни. Мерките, които се подхващат на летищата и пристанищата са допустимо най-строгите, увери кипърският здравен министър Константинос Йоану.

Кметът на Москва изиска от китайците в града да съблюдават ограниченията против коронавируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР