Лятна куклено-театрална школа отваря врати в Столичния куклен театър. Всички

...
Лятна куклено-театрална школа отваря врати в Столичния куклен театър. Всички
Коментари Харесай

Лятна куклено-театрална школа отваря врати в Столичния куклен театър

Лятна куклено-театрална школа отваря порти в Столичния куклен спектакъл. Всички деца, които желаят да се потопят в чудния свят на кукления спектакъл, да напишат своя приказка, да изработят своя обичан куклен воин или да вземат участие в същински сценичен театър, могат да се запишат в лятната театрална работилница, която започва на 17 юни и продължава до 19 юли, оповестиха от театъра.


За втора поредна година децата ще пишат приказки и ще създават театрални кукли. Под управлението на артисти и сценографи от Столичен куклен спектакъл, всеки ден от 10.00 до 17.00 часа, малчуганите ще създават кукли от известни спектакли, измежду които „ Ние, врабчетата “, „ Питър Пан “, „ Страната на Оз “ и „ Боризмейко “.

В програмата на школата ще има и писане на приказки, разработване на марионетки, разиграване на театрални спектакли с маски и костюми. Всички деца, които желаят да се включат в лятната куклено-театрална школа на Столичен куклен спектакъл, могат да се запишат по телефона или на място на ул. „ Гурко “ 14.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР