Луната вече е в знак Близнаци - удачно време за

...
Луната вече е в знак Близнаци - удачно време за
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Простете на враговете си, изплатете дълговете си

Луната към този момент е в символ Близнаци - удачно време за осъществяване на лечебни процедури с черния дроб, интервенции в региона на бедрото. Комуникативните качества внезапно нарастват. Ако сте стеснителни по природа, използвайте това време за нови запознанства.

Ако имате да се помирявате с някого, то в този момент е моментът. Перефразирайки можем да кажем по този начин: “ Не отлагайте за на следващия ден, в случай че можете да се помирите днес”. Време за ексцентрични действия и непредвидени решения.

28-ти лунен ден (от 04:29ч до 05:19ч на другия ден) - Старайте се през днешния ден да бъдете в приповдигнато въодушевление, да владеете страстите си. Занимавайте се със самоанализ и саморазвитие. Не би трябвало да се яде месо. Добре е да се употребяват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото недояждане. Денят не подготвя към дейни прояви и начало на нови каузи. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните дейности. Да не се организират договаряния. Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите задълженията си, да се възвръщат връзки. Избягвайте всевъзможни спорове, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Ден за интелектуален труд. Да се обърне повече внимание на фамилията и децата. Хубаво е да се посадят потребни растения, да се посеят положителни мисли в другите, да се прави домакински ремонт. Сънищата са движимости и тъкмо в този момент би трябвало да им се обърне внимание. Болестите почнали в този ден не са рискови. Хората родени в 28 лунен ден ще бъдат следвани от благополучие.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Не просто „ правене на любов”. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте дамата да се почувства жена, а мъжът - неустрашим.

Бизнес – по-рано подписаните договори могат да донесат първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Образите на сънищата могат да бъдат оракулски, само че мъчно могат да се изтълкуват вярно. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР