Луната в знак Телец внася известна умиротвореност в живота. Хората

...
Луната в знак Телец внася известна умиротвореност в живота. Хората
Коментари Харесай

Ден на висшата небесна мъдрост

Луната в символ Телец внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен интервал за развиване на по-рано почнали каузи. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Ако в този момент не дадете на струпаната вътрешна сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самите вас и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

Продължава 22 лунен ден до 23:50ч на 22 август (от 23:20ч на 21 август)

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Даденият интервал нормално минава без ексцесии, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като неуспех. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично. Днес би трябвало да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който ме можете да си позволите. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да докара до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада.

Следва 23 лунен ден от 23:50ч на 22 август до 00:21ч на 24 август

5 безоблачен ден – Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане. По-добре е да простите, в случай че сте скарани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР