Луната прави квадратура с Марс (15:25 ч). Аспектът носи емоционално

...
Луната прави квадратура с Марс (15:25 ч). Аспектът носи емоционално
Коментари Харесай

Добър период за вземане на сериозни и отговорни решения е

Луната прави площ с Марс (15:25 ч). Аспектът носи прочувствено напрежение, лесна възбудимост. Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на експанзия, нервност и непоносимост към непознатите прояви и отзиви. Нараства количеството на разногласията и споровете по нищожен мотив. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в деянията си.

Понижава се успеваемостта на решителните дейности. Могат да се появят колебливост и съмнения.

Времето към този аспект не е удобно за занимания със спорт, практическа активност, изключително в региона на техниката, за работа с уреди, транспортни средства, машини. Не е удобно за одобряване на лични хрумвания. Избягвайте прибързаните дейности, разногласия и разправии с сътрудници. Неблагоприятен аспект за сватба и за здравето.

Следва квадратурата на Луната с Венера (19:35 ч). Необходимо е да се отпуснете и да не критикувате околните хора до вас, защото в този момент ставаме по-склонни да преувеличаваме непознатите дефекти и действия.

Влиянието от двата аспекта не се отразява добре на връзките.

Луната e в символ Скорпион до 07:30 ч на 25 юни. Когато Луната е в този знак става интензивно подсъзнанието, покачва се интуицията и способността да се възприемат скитите неща. Емоционалната сфера е претрупана, страстите са напрегнати и елементарно могат да залеят близките. Увеличават се критичността, язвителността, сарказма и подозрителността. Повишена нервна възбудимост и изменчиво въодушевление. Ревността елементарно бива предизвикана. Препоръчва се да се занимавате с креативна и интелектуална работа, изискваща възторг и доста сила. Ако има някаква работа, задача, която не ви се е удавала до момента, към този момент може да се заемете с нея още веднъж. Благоприятно време за намиране на изгубени неща. Да се заобикалят огромните празненства, събирания. Голямата емоционалност елементарно може да предизвика кавги измежду присъстващите. Бъдете деликатни в метрото и при работа подземен. Добър интервал за взимане на съществени и виновни решения.

10 лунен ден (продължава от предния ден до 16:33 ч на 23 юни) Хубав и ярък ден. Късметът съпътства всички витални сфери. Може да се заемете с нещо ново, с някакво обновяване. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите от дълго време открити връзки. Навестете родственици, другари, заемете се обичаните си каузи. Благоприятно време за дейни промени, които обезателно ще се увенчаят с триумф. Подходящо време за начало на нови каузи, касаещи дома, за благоустройство, ремонт. Щастлив цвят се счита жълтият, изключително лимоновият или кехлибар.

В 10-ия лунен ден Кундалини е в напредък - божествената сила дадена на индивида при раждането, както и ни се дава достъп до секрети източници на познание. Понякога човек стартира да прави нещо подсъзнателно. В този лунен ден се предлага медитация върху личната карма и карма на рода, медитация над портретите на предците, размисли над родословното дърво. Добре е да се укрепват кръвните връзки.

Сънят като предписание е здрав и бездънен и сънищата нямат нищо общо с действителността.

Грижа за растенията: Добре е да разрохквате почвата към растенията. Може да ги пресаждате, изключително тези, които са на балкона. Не се предлага в този момент да ги подхранвате, защото питателните субстанции ще се усвояват постепенно и не в цялостен размер. Добре е да полеете цветята и тези, които могат да бъда окъпани с душ. Счита се, че дървета посадени в градината ще бъдат плодоносни дълги години.

11 лунен ден (започва от 16:3 3ч на 23 юни продължава до 17:35 ч на 24юни) Един от най- мощните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание.

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Това е времето за ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. Подстрижка - Избягвайте да се подстригвате до 16:33 ч.

Подстрижката в този момент може да нанесе удар по енергийният ви баланс и има възможност да заболеете. Ако желаете да боядисвате косата си, то изберете натурални оцветители.

След 16:33 ч към този момент може да се подстригвате. Това ще освободи насъбраната отрицателна сила.

Има вярване, че против Еньовден, там където има заровено имане, от земята излиза наследник пламък. Затова против празника иманярите излизат да търсят имане. Не е хубаво да се пие вода през нощта против Еньовден. Тази нощ звездите слизат и зареждат с лековита мощ билките, които се берат рано на другата заран – тогава са най-лековити. Хубаво е идната заран да посрещнете рано изгрева на Еньовден, да ви види слънцето и да ви облее със своята берекет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР