Луната е в знак Телец от 00:54 ч. По време

...
Луната е в знак Телец от 00:54 ч. По време
Коментари Харесай

Астро съветът днес: Не правете секс с непознати

Луната е в символ Телец от 00:54 ч. По време на такова лунно въздействие нашето самообладание удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по- упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Не се предлага да стартират в този момент сантиментални или другарски връзки.

26-ти лунен ден (от 03:09 ч до 03:46 ч на другия ден) - ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете деликатни към тайните знаци, които ориста ви изпраща. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към вас е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може нещата да ви се осъществят на назад. Много сила в този ден отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете. 26-ти лунен ден се смята за един от сериозните. При разногласия не се стига до положителни резултати.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на друг жанр провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е характера прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Може заради упоритости да се оспорват престижи и има шансове това да премине в изясняване на връзки. Бъдете внимателни – не бъдете високомерни, защото може доста да загубите. Тъй като въпреки всичко би трябвало да се работи, то дано работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Диета - В двадесет и шести лунен ден, е строго неразрешено месо, риба, яйца, морски блага и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието. Благоприятно за посещаване на черква или храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР