Луната e в знак Стрелец, последна фаза.Носи философска нагласа. Засилват

...
Луната e в знак Стрелец, последна фаза.Носи философска нагласа. Засилват
Коментари Харесай

Астро: Засилват се щедростта и великодушието

Луната e в символ Стрелец, последна фаза.
Носи философска настройка. Засилват се щедростта, великодушието, решителността. Сега хората стават по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите.

Всеки желае да се покаже способен. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания. Увеличава се жаждата за завършения и желанието да се отпътува някъде. Общувайте с родителите, занимавайте се с децата си. Подходящ миг снаха да поддържа връзка със свекървата си. Има огромен късмет да реализират единодушие, само че единствено в случай че не са в огромен спор. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите дълго време пешком. Да се заобикаля мазна и тежка храна.

26-ти лунен ден стартира в 04:38ч. Символ на деня са жабата, блатото. Жабата, както и змеят са въплъщение на мъдростта. Но тази мъдрост не носи никаква изгода на индивида, защото го дебне лъжливата заблуда на личните му достижения. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Те се суетят, бърборят на вятъра, сплетничат. Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.
За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.
Диета - Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден, е строго неразрешено да се употребяват месо, риба, яйца, морски блага и гъби.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Благоприятно за посещаване на черква или храм. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР