Луната e в знак Рак от 05:34ч до 14:54ч на

...
Луната e в знак Рак от 05:34ч до 14:54ч на
Коментари Харесай

Заболяванията, възникнали днес, често са измамни и опасни

Луната e в символ Рак от 05:34ч до 14:54ч на 4 декември

В това време хората са доста чувствителни и елементарно биват наранени. Те се затварят в себе си, потапят се в личния си вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. През този интервал е по-добре да не се вземат решения и да не се вършат недомислени дейности.

Време, което е уместно да се отдели за фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Почистването и измиването вкъщи в този момент е елементарно и дейно.

Уязвими са стомаха, дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Бъдете подготвени за такива неприятни феномени, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Продължава 18 лунен ден до 18:27ч на 2 декември (от 17:41ч на 1 декември)

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този интервал ще бъде по тежък. Лесно можете да попаднете под непознато въздействие, по тази причина внимавайте с кого поддържате връзка.

Символ на деня е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим.

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече ще се заплетат. Основното нещо е да се опитате да оцените хода на събитията вярно и да погледнете на всичко в профил. Денят е съвършен за анализиране на дейностите, обърнете внимание на вашите мисли и прочувствено положение. Ако не страдате от надуто самочувствие и прекомерно висока самокритика, този ден ще ви помогне да разберете повода и резултата от вашите предходни неточности. Това, което се случва през днешния ден, би трябвало да ви накара да мислите за държанието си, да разкрие същността на вашите отрицателни дейности. Ако сте научили този урок, тогава в бъдеще ще можете да се движите в вярната посока и да постигнете триумф.

Може да се появи у някои хора незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Новите каузи са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Съдебните каузи могат да имат непредвиден излаз. Неблагоприятно за изпити. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа.

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало де се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото медикаменти. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Секс не се предлага. Да се заобикаля зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 18:27ч на 2 декември до 19:22ч на 3 декември

17 безоблачен ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на обучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР