Луната е в знак Лъв (до 19:17ч ). Когато преминава

...
Луната е в знак Лъв (до 19:17ч ). Когато преминава
Коментари Харесай

Астросъветът: Днес за нищо на света не правете това!

Луната е в символ Лъв (до 19:17ч ). Когато минава през този знак, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Това поучава астрологът Ивелина Пенчева. Да не се подлага на критика никой, изключително началниците. Отложете оформянето на финансови документи и скъпи бумаги, може да ви донесат загуби. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. От 13:15 до 19:17ч Луната ще се движи по празен курс, по тази причина през този интервал не е уместно да се стартират значими и нови каузи. Не започвайте нищо значимо, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем. В 19:17ч Луната се реалокира в символ Дева.

7 лунен ден (след 11:56ч до 13:01 на другия ден) – Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е огромна в този лунен ден. Каквото кажете, може да се реализира, по тази причина внимавайте какво говорите. Не отправяйте обети. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Отношения – Денят има изключително отношение към речта. Много е значимо какво казвате. Старайте се да избягвате неприятни думи. Всичко, което кажете може да се реализира. Не провокирайте колегата си, с цел да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо неприятно, не критикувайте. Добре е да си казвате единствено любовни думи и какъв брой ви е хубаво един с различен.

Секс - При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали, декламиране на стихове. Кажете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни похвали. Луната ви приканва към сантиментален секс, тъй че не се отхвърляйте!

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес, само че до 13:15ч. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания, появили се в предходното лунно денонощие. Партньорите са склонни да демонстрират доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Подкрепа могат да окажат близки и родственици. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР