Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до 10:39ч, след което преминава в

...
Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до 10:39ч, след което преминава в
Коментари Харесай

Всичко, което ви се случва днес, трябва да се приеме като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до 10:39ч, след което минава в символ Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни.

Лунен календар: продължава 7лунен ден до 14:47ч 

Подходящо е по възможност да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Може да ви предизвикат, но вие внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. 

Време на съществени провокации. Може да предприемате единствено това, което може да бъде приключено. Трябва да се възнамерява и дейно да се разпределят дейностите. Иска се самоконтрол и организация. Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се приказват неприлични неща. Всичко това бива наказуемо.

Следва 8 лунен ден от 14:47ч на 2 октомври до 15:48ч на 3 октомври

Огнената буря владее интервала. Огънят освен е знак на деня, само че носи и възстановителен резултат. Сега стартира да се обновява всяка клетка на организма. Не се предлага интензивност. Стремете се единствено към положителното. Всички замислени по-рано инициативи получават безусловно нова форма. 

Характерни за този лунен ден са прочувствената неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Това положение се дължи на обстоятелството, че става преструктуриране на индивида - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение и да приемате всичко с известна доза подигравка. Не се съпротивлявайте на измененията, тъй като може да зародят прекомерно съществени затруднения както в душевен, по този начин и във физически проект. Всичко, което пристигна до вас би трябвало да се приема като възвишен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Там където има доста хора може да възникне прочувствено напрежение.  Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. Тук надали ще срещнете провокации. Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости. Заболявания почнали в този ден може да се окажат доста рискови. Интимните връзки е добре да се заобикалят.  

Слънчев календар – 16 слънчев ден - Ден на естетика, баланс и ред. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР