Luminous Productions отложиха за пореден път излизането на Forspoken (позната

...
Luminous Productions отложиха за пореден път излизането на Forspoken (позната
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Forspoken

Luminous Productions отложиха за следващ път излизането на Forspoken (позната преди, като Project Athia). Припомняме, че играта трябваше да излезе в края на май тази година, само че през март беше за началото на октомври 2022. А в този момент излиза наяве, че ще излезе при започване на идната година – на 24.01.2022. Новината за забавянето на играта беше оповестено от нейните основатели в обществената мрежа Twitter.

По думите на Luminous Productions, отлагането на премиерата на Forspoken е стратегическо. Играта е подготвена, само че желае доипипване.

„В резултат от продължителни полемики с основни наши сътрудници, ние взехме стратегическото решение да преместим датата на излизане на Forspoken за 24-ти януари 2023. Всички гейм детайли към този момент са приключени и създаването е във финалната следдовършителна фаза“, пишат Luminous.

Forspoken беше разкрита преди три години, като част от премиерните заглавия за PlayStation 5. Играта се издава от Square Enix и съставлява RPG с открит свят, което ви среща с Фрей, млада нюйоркчанка, която е пренесена в един хубав, само че рисков и безсърдечен свят. Придобила свръхестествени качества, тя би трябвало да се оправи с разнообразни врагове и да откри път назад към дома си. Играта излиза за платформите на PlayStation 5 и лични компютри, като към този момент може да се създадат и предварителни поръчки за другите ѝ издания – общоприетоо и лукссозно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР