Луксозните имоти се отличават с определени характеристики, като например собствен

...
Луксозните имоти се отличават с определени характеристики, като например собствен
Коментари Харесай

Нещата, които могат да изчезнат от луксозните имоти в бъдеще

Луксозните парцели се отличават с избрани характерности, като да вземем за пример личен фитнес, киносалон, голяма спална със лична баня и така нататък Според специалистите обаче, част от тези варианти, са напът да изчезнат и да бъдат сменени от други характерности, които да дефинират един парцел като първокласен.

Домашното кино

Пазарът на домашно кино се прави оценка на 1.4 милиарда $ през 2015 година или с 50% повече спрямо 2010 година. Вече не е задоволително обаче да се конфигурират платно и прожектор.

Собствениците на първокласни парцели отделят доста повече, като да вземем за пример 1 милион $, за инсталиране на персонален Imax-салон, както и за вписване към услугата Prima Cinema, сходна на Netflix, която разрешава гледането на настоящите филми от киносалоните, несъмнено на една много по-висока цена от 500 $.

Имотните специалисти считат, че тази функционалност може да изчезне в бъдеще от домовете на ултрабогатите, заради една единствена причина. Те са извънредно заети и нямат време да се радват на личното си кино.

Огромната съществена спалня

В момента при първокласните парцели една от най-ценените характерности е огромната съществена спалня. Към нея условията са големи - от това да е огромна колкото естествен хол, до това да има невероятна панорама и лична баня.

Тенденциите обаче, стартират да се трансформират и то в посока на изгубването на огромните спални и заместването им с по-голям брой по-малки пространства, с друга функционалност и предоставящи повече персонално пространство.

Проблемът е, че хората трансформират отношението към съня и метода по който употребяват спалните си, считат водещи международни специалисти в имотния бранш.

Гаражът

Според консултантската компания McKinsey, стратегиите за шерване на транспорт и безпилотните коли, ще понижат потребността от това да отделяте толкоз доста пространство за гараж за автомобила си.

По-точно, ще са нужни с 25% по-малко гаражи през идващите десетилетия до 2050-та година, съгласно консултантската компания. Или това се чака да освободи съществено пространство за живот.

Дизайнерската кухня

Лъскавите кухни, с голямо пространство заделено за тях и голям брой ненужни уреди, също са застрашени от изгубване. Причината - още веднъж познатата от нагоре - неналичието на задоволително свободно време. Всъщност, става известно, че в случай че нямат персонални асистенти, или готвачи, кухните на богатите, постоянно остават съвсем неизползвани.

В допълнение, развиването на някои услуги, като доставката на пресни плодове и зеленчуци и други хранителни артикули, в границите на няколко часа, също заплашват кухните. Появиха се също по този начин и приложения, които разрешават някой да идва и да Ви готви в дома, определена от Вас храна.

Хората най-вероятно ще съхраняват в бъдеще най-малък ресурс от хранителни артикули, като останалите ще могат да си поръчват съвсем в действително време, считат софтуерни специалисти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР