Луксозната аудио марка засилва присъствието си в регионаBang & Olufsen

...
Луксозната аудио марка засилва присъствието си в регионаBang & Olufsen
Коментари Харесай

ASBIS обяви партньорство с Bang & Olufsen

Луксозната аудио марка ускорява наличието си в района

Bang & Olufsen комбинира по неповторим метод тон, дизайн и направа
(снимка: Bang & Olufsen)

Дистрибуторът ASBIS е новият сътрудник на Bang & Olufsen в Централна и Източна Европа и страните от Общността на самостоятелните страни (ОНД), като се изключи Русия. Договорът влезе в действие от началото на май 2020 година, оповестиха от българския офис на компанията.

С новото партньорство Bang & Olufsen възнамерява да ускори наличието си на ритейл пазара както в мултибрандовите, по този начин и в профилираните канали в Централна и Източна Европа и Оперативно-наблюдателно дело.

„ ASBIS има задълбочени знания за промишлеността на потребителската електроника и голям опит в Източна и Централна Европа. Заедно с новия ни сътрудник ще можем да развиваме бизнеса си, да се доближим до локалните търговски сътрудници и да засилим наличието си на основни пазари ”, съобщи Кристиан Теар, изпълнителен шеф на Bang & Olufsen.

„ Компанията ни е водещ дистрибутор на ИТ артикули и потребителска електроника на пазарите в Централна и Източна Европа и в Оперативно-наблюдателно дело. Имаме необятно географско покритие на динамично разрастващите се пазари и 30-годишен опит в тази промишленост ”, разяснява от своя страна Сергей Костевич, изпълнителен шеф и ръководител на Съвета на шефовете на ASBISc Enterprises Plc.

По неговите думи, Bang & Olufsen има неразкрит капацитет, който може да се осъществя, с помощта на дългогодишния опит и експертиза на ASBIS. „ Партньорството с известна и влиятелна марка като Bang & Olufsen е идеална опция за нас да разтеглим портфолиото си с първокласни аудио артикули и да предложим добавена стойност на своите търговски сътрудници ”, добави той.
още по тематиката
„ Преди края на месец юни чакаме съвсем цялостното портфолио на марката да е налично в нашите хранилища ”, заяви Александър Захариев, търговски шеф в ASBIS България.

Bang & Olufsen първокласна аудио марка, учредена през 1925 година в Струер, Дания. Всеки артикул на компанията се характеризира с неповторимата композиция от тон, дизайн и направа. Иновативните аудио артикули на компанията се продават в международен мащаб в профилираните магазини Bang & Olufsen, онлайн и в многочислени ритейл обекти.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР