Луксозна четириетажна къща, отнета от Комисията по отнемане на незаконно

...
Луксозна четириетажна къща, отнета от Комисията по отнемане на незаконно
Коментари Харесай

Данъчните в Пловдив продават палат за 600 бона и златно съкровище

Луксозна четириетажна къща, отнета от Комисията по лишаване на нелегално добито имущество, ще разгласи на търг Националната организация за приходите в Пловдив. Имотът се намира в Стара Загора и е лишен поради необоснован генезис на приходите от страна на предходния й притежател, заяви marica.bg. Разгърнатата застроена повърхност е 837 квадратни метра, а към нея има и дворно място, огромно 800 квадрата. Към жилищната повърхност има обособена комерсиална част и кафене. Данъчната оценка на къщата е малко над 600 000 лв., а Национална агенция за приходите Пловдив ще разгласи продажбата ѝ през октомври. Подробностите ще бъдат оповестени в интернет страницата на Агенцията на е-адрес www.nap.bg.

В същия уебсайт, в рубриката „ Продажби “ към този момент са оповестени на търг 764 грама златни украшения, 95 кг сребро, 10 кг сапфири и смарагди, и 10 броя естествени диаманти, обработени като двойна холандска роза. Последните са оценени от Музея на националните художествени занаяти и приложните изкуства в Троян.

Междувременно през миналия месец Агенцията в Пловдив продаде 770 грама златни бижута и 72 кг сребърни, иззети в интерес на страната при разнообразни опити за контрабанда. Експресно бяха продадени 15 тона замразена скумрия, отнета от звеното за фискален надзор след следене стоката на компания, разпозната от контролните органи като „ изчезнал “ търговец.

Други 5 тона риба Национална агенция за приходите Пловдив даде безплатно с решение на шефа на териториалната дирекция Венелин Найденов за потребностите на Държавната организация за бежанците, Дома за остарели хора „ Свети Василий Велики “ в Пловдив, Домашния обществен патронаж в Пловдив, както и на общините Хисаря, Смолян и Стара Загора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР