Луксозен лек автомобил, смартфони и бонуси очакват потребителите на Моят

...
Луксозен лек автомобил, смартфони и бонуси очакват потребителите на Моят
Коментари Харесай

Моят A1 ти е на късмет: Награди за всички от платформата на телекома

Луксозен лек автомобил, смарт телефони и бонуси чакат потребителите на Моят A1

Абонатите на A1 са спечелили в новата игра на телекома " Моят A1 ти е на шанс ", ориентирана към клиентите с регистрация в мобилното приложение или уеб портала " Моят А1 " . Играта стартира от 1 юли и ще продължи до месец октомври, когато ще бъде връчена огромната премия – първокласен лек автомобил.

С нея компанията цели да подтиква потребителите да се възползват от преимуществата на платформата " Моят А1 ", която дава опция за ръководство на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон. Чрез " Моят A1 ” клиентите печелят време, а в този момент ще печелят и атрактивни награди.

Един късметлия ще се качи на чисто ново BMW X4 xDrive. За всеки ден от седмицата ще се раздава и по един смарт телефон Samsung Galaxy A33 5G, а всички участници ще могат да се възползват от всекидневни
бонус пакети с минути, МВ на оптималната скорост или SMS.

За да се включат потребителите на " Моят А1 " в играта, би трябвало единствено да влязат през регистрацията си в мобилното приложение или уеб портала a1.bg. Там те могат да " завъртят " колелото на шанса, с цел да получат
бонус пакет. Сред вероятните за печелене бонуси са Неограничени национални минути; Неограничени МВ на оптималната скорост и други.

Моментните награди са с 24-часова годност. След приключването ѝ потребителите ще имат опция да завъртят колелото на шанса за нов
бонус.

Втората стъпка е да изберат съществуваща А1 услуга и да се записват, с цел да пробват шанса си за смарт телефон или лек автомобил.

След първичната регистрация за предметна премия може да се взе участие всеки ден и това покачва шанса при тегленето на огромната облага – BMW X4 xDrive.

За повече информация клиентите могат да наблюдават новините през приложението My A1 и уеб портала " Моят A1 " на a1.bg.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2021 година A1 България регистрира доходи от 574,1 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 218,3 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2021 година възлизат на 4,75 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР