Луиш Кампош вероятно ще бъде новият спортен директор на Манчестър

...
Луиш Кампош вероятно ще бъде новият спортен директор на Манчестър
Коментари Харесай

Луиш Кампош може да стане спортен директор на Манчестър Юнайтед

Луиш Кампош евентуално ще бъде новият състезателен шеф на Манчестър Юнайтед, твърди таблоидът " Сън ".

В последните месеци вицепрезидентът на британския гранд Ед Уудуърд търси верния човек за позицията. В момента Кампос е на същата позиция във френския първокласен Лил, само че е подготвен да поеме предизвикването на " Олд Трафорд ".

Любопитен факт е, че някогашният управител на Юнайтед Жозе Моуриньо е упорствал за назначението на сънародника си, само че тогава Уудуърд е отказал, страхувайки се от това, че по този начин Специалния ще стане доста мощен.

Оттогава обаче Уудуърд е трансформирал мнението си предвид на впечатляващите достижения на Кампош с Лил и някогашния му тим Монако.

55-годишният някогашен футболен сътрудник е индивидът, разкрил за футбола имена като Килиан Мбапе, Антони Марсиал, Фабиньо и Бернардо Силва. Той е и индивидът, който преди две години притегли в Лил актуалният състезател на Арсенал Николас Пепе.

Сега Уудуърд се надява Кампос да направи нещо сходно в Юнайтед като промени дълготрайния метод от харчене на големи суми за одобрени звезди към насърчаване на млади гении.

Това се постанова и от ролята на Юнайтед на футболния терен в последните години. Лошите резултати водят и до все по-лоши позиции в борбата за звездите, а последният образец беше доста мъчителен за отбора, откакто считаният за сигурен нов състезател Ерлинг Холанд избра Борусия Дортмунд.

Очаква се в най-скоро време и Ливърпул да изпревари Юнайтед като най-богат клуб в Англия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР