Лудогорец стана шампион за 12-а поредна година в efbet лига.

...
Лудогорец стана шампион за 12-а поредна година в efbet лига.
Коментари Харесай

Лудогорец шампион за 12-и пореден път

Лудогорец стана първенец за 12-а поредна година в efbet лига. Развръзката във футболния ни шампионат пристигна довечера, когато едновременно се играха двата мача с главно значение за новия отличник на страната.

Разградчани трябваше наложително да бият Черно море на стадион " Тича ", с цел да са сигурни в триумфа си, защото имаха задатък от една точка по отношение на ЦСКА-София, който игра следващото си дерби с " Левски " в последния кръг.

Възпитаниците на Ивайло Петев стигнаха до триумф с 1:0 над Черно море във Варна. Единственото попадение падна в 50-ата мин, когато след центриране на Кирил Десподов от корнер, Матиас Тисера се разписа във вратата на " моряците ". Варненци пропуснаха отлична опция за гол в продължението. малко преди този момент гостите останаха с човек по-малко заради черне картон на Клод Гонсалвеш.

По същото време в столицата " армейците " биха безконечния си противник с 2:0. Попаденията бяха дело на Тобиас Хайнц и Дюкенс Назон.

Награждаването на Лудогорец не се състоя във Варна, а ще стане на стадиона на разградчани, които желаят да отпразнуват триумфа със своите почитатели.

Третият мач довечера приключи 0:0 сред ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив).

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР