Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия Костадин Гергинов

...
Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия Костадин Гергинов
Коментари Харесай

Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия заради назначението на Чинков за мача с ЦСКА

Лудогорец скочи остро на ръководителя на Съдийската комисия Костадин Гергинов поради назначението на Волен Чинков за първия полуфинален мач против ЦСКА за Купата на България и безпринципните дейности на Семеен кодекс. " Орлите " пишат, че Гергинов е човек без правила, впримчен в кавги и интриги. По този метод Лудогорец се трансформира в следващия клуб, който показва неодобрение от Гергинов, и свадите в съдийството.

Ето какво написаха " орлите " на формалния си уебсайт:

" ДО ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ ДЛЪЖНОСТТА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС МИХАИЛ КАСАБОВ

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ КОСТАДИН ГЕРГИНОВ

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПФК ЛУДОГОРЕЦ

Уважаеми Господа,

С голяма изненада научихме от медиите за назначението на Волен Чинков като основен арбитър на полуфиналния мач ЦСКА-София - Лудогорец на 7 април в София. Много бихме желали да имаме вяра, че това предопределение е плод на техническа неточност и недовиждане от страна на Съдийската комисия. Предвид обаче паузата за националните тимове и спадналото напрежение към грубите съдийски неточности в шампионата считаме, че Костадин Гергинов и неговите сътрудници са има имали задоволително време и успокоение да обмислят деликатно нарядите.

В тази връзка сме уверени, че назначението на Волен Чинков има някаква скрита цел и е съзнателно проявление на мускули в прорез с разпоредбите, които Съдийската комисия сама оповести. Нека напомним какво сподели Костадин Гергинов на 4 март 2021 година: " Георги Кабаков е от град Пловдив и затова отпада като вид за мача ЦСКА-София-Локо (Пд) ".

Защо тогава, господин Гергинов, назначавате софийския рефер Волен Чинков на мач с присъединяване на ЦСКА-София? Каква е тази трансформация, която претърпяхте за месец? Говорите едно, вършиме тъкмо противоположното. Защо не спазвате личните си правила? Вероятно, с цел да угодите на някого, по този начин както направихте със замазването на гафа на страничния рефер, довел до анулацията на чист гол за Лудогорец на мача с Царско село. Дали пък правилата, наложени от вас, не важат единствено за избрани клубове?

ПФК Лудогорец постоянно е бил за спазването на разпоредбите. Винаги сме се опитвали да подхождаме с схващане към грешките на реферите. Безпринципни решения обаче няма по какъв начин да поносим.

Вече е ясно на цяла България какъв човек ръководи съдийството. Човек без правила, впримчен в неистини и интриги. Човек, който е подвластен и явно дължи на някого нещо. Ръководител, против чийто модел на работа се оповестиха редица клубове от професионалния футбол.

Безпринципните Ви решения тровят съдийството, господин Гергинов. Затова са и грубите неточности на реферите през последните месеци. Затова са и свадите по българските терени. Футболният мир виси на косъм поради Вас.

В умозаключение желаеме да Ви кажем, че не дължите пояснение на никого. Не бързайте да ни отговаряте. Обяснението го запазете за гузната си съвест.

05 април, 2021 година

От управлението ", написха от Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР